Organitzem les Jornades “Ampliant els horitzons de la violència de gènere”

Des del Servei d’Igualtat de l’Ajuntament de Parets del Vallès i La Centrifugadora [Gènere, investigació i acció social] volem convidar-vos a participar en les Jornades d’investigació-acció: “Ampliant els horitzons de la violència de gènere” que tindran lloc els dies 11 i 12 de novembre de 2013 a la Sala Cooperativa d’aquesta localitat.

avatarjornades

Aquestes jornades, destinades a professionals, investigadores, entitats socials i activistes, es presenten com un laboratori d’intercanvi i creació de coneixements per reflexionar sobre els límits del concepte de violència de gènere i treballar possibles eines d’actuació en l’àmbit local.

En aquest sentit, interessa principalment crear un espai de reflexió i producció conjunta on s’explori la manera en què, des d’un enfocament feminista i des de les aportacions dels nous moviments feministes i teories interseccionals, es poden enriquir els debats actuals sobre la violència sexista així com oferir noves eines per al seu abordatge.

Trobaràs més informació a: 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s