Dona’mCine

II Concurs internacional on-line de curtmetratges realitzats per dones des de mirades feministes.

La Centrifugadora participa a Dona’mCine. II Concurs internacional on-line de curtmetratges realitzats per dones des de mirades feministes. Un projecte audiovisual impulsat per l’Associació Entrepobles / Entrepueblos / Entrepobos / Herriarte, dedicada a la cooperació solidària durant més de 25 anys, i la Productora Doble Banda, amb una àmplia experiència en cinema i documentals de contingut social. En aquesta segona edició, el projecte compta amb la col•laboració de: Arç Cooperativa, Mujeres de Negro de Sevilla , Coop-57 , l’Observatori del Deute en la Globalització, El Kinògraf, Educació per l’Acció Crítica , Cine Club Vilafranca, Món Comunicació i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès; i el suport financer de l’ Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Consulta aquí les bases del concurs.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s