Miriam Solá

miri2_

Llicenciada en Filosofia i Màster Oficial en Estudis de Gènere, és investigadora feminista i formadora. Recentment ha compilat l’antología Transfeminismos. Epistemes, fricciones y flujos (Txalaparta, 2013).

A més d’estar àmpliament formada en teories i metodologies d’investigació feminista, compta amb experiència organitzativa en màsters, cursos i seminaris, una llarga i intensa participació com a ponent en diversos congressos i jornades i amb diverses publicacions en l’àmbit dels estudis de gènere, la sexualitat i la investigació social. Així mateix, amb experiència en el desenvolupament de programes de formació a ONG o entitats.

En el camp de la producció audiovisual destaca també la seva col·laboració amb Setem Catalunya a la campanya Roba Neta amb el curtmetratge 38′, realitzat per l’associació Interferències, la seva participació en el documental Guerrilleras de Montse Pujantell (2010) i la coorganització de l’install party P2p Degenerada en MediaLab Prado de Madrid (2011).

És fundadora de La Centrifugadora, forma part del Grup de Recerca Arte y Políticas de la Identidad de la UMU i, aquest any, ha desenvolupat, juntament amb la Lucía Egaña,  el projecte d’ investigació Máquinas de Guerra en el Museo de Arte Contemporáneo de Barcelona. Actualment, se està formant profesionalment en el camp de la mediació comunitàira i la facilitació i dinamització de grups.

———————————————————————————————————– CAST

Licenciada en Filosofía y Máster en Estudios de Género, es investigadora y formadora feminista. Recientemente ha compilado la antología Transfeminismos. Epistemes, fricciones y flujos (Txalaparta, 2014).

Ampliamente formada en teorías y metodologías de investigación feminista. Cuenta con experiencia en la organización de cursos y seminarios, una larga e intensa participación en diversos congresos y jornadas y publicaciones en el ámbito de los estudios de género, la sexualidad y la investigación social. Asimismo, con experiencia en el desarrollo de programas de formación a ONG y entidades del tercer sector.

En el campo de la producción audiovisual destaca su colaboración con Setem Catalunya en la campaña Roba Neta con el cortometraje 38′, realizado por la asociación Interferències, su participación en el documental Guerrilleras de Montse Pujantell (2010) y la coorganizaión de la install party P2p Degenerada en MediaLab Prado de Madrid (2011).

Forma parte de La Centrifugadora y de Arte y Políticas de la Identidad. Este año, junto con Lucía Egaña, ha realizado el proyecto de investigación Máquinas de Guerra, en el Museo de Arte Contemporáneo de Barcelona (MACBA). Actualmente, se está formando profesionalmente en el campo de la mediación comunitaria y la facilitación y dinamización de grupos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s